Skreddersydd gruppereise

Vi er eksperter på Nordvestlandet og har hatt med over 100 forskjellige bedrifter på tur. Hva med steder som Rauma, Smøla, Innerdalen, Averøy og Atlanterhavsveien, Kristiansund, Ålesund eller Valldal?

Fortell oss hva du ønsker å gjøre. Så fikser vi.

 

Her er noen steder vi har tatt med bedrifter:

Hva med en tur til Innerdalen. Kjent som Norges vakreste dal. Maksimal skjønnhet per kubikkkilometer, i følge Arne Næss. Et flott område, perfekt for en liten gruppe som vil gjøre noe gøy sammen.

Hva med en padletur på Smøla? Denne lille kommunen har en tredel av all kystlinje i Møre og Romsdal, og har også lengst kystlinje i Norge. Årsaken? Smøla er omkranset a over 5000 små holmer og skjær. Her finner du også verdens tetteste samling av havørn. La oss hjelpe deg med Smøla!

Reis til Rauma. Verdens beste kommune for naturglade mennesker. Gå Romsdalseggen, opplev Trollstigen og padle med brett på elva Istra. Det er nesten uendelig med flotte turer og opplevelser i Rauma.

Averøya og Atlanterhavsveien. Dette er et perfekt utgangspunkt for en bedriftsamling. Ta med dine ansatte på et eventyr. Her kan man gå fjellturer, oppleve havet, klatre på Bremsneshatten, sykle på Atlanterhavsveien, puste inn sjøluften når man bor på Håholmen havstuer eller ta turen til Farstadsanden. PS: To flyplasser innen 40 min kjøring.

Eikesdalen, Opplev det fantastiske Eikesdalsvatnet og de ville fjellene som omgir det. Området er et eventyr fra du kjører inn til Eresfjorden og inn i dalen. Her har du også den spektakulære Aursjøvegen, som kanskje er Norges villeste, den tar deg inn til Sunndalsøra om du kjører hele strekket.

Liker du byliv kan du jo inkludere sjarmerende Kristiansund, Molde med den flotte utsikten eller vakre Ålesund. Andre populære destinasjoner er Geiranger, Valldal, Stranda og Hjørundfjorden eller mat-reiser som f.eks kan starte ved Tingvollost og gå via Tuen Vingård og ende på fiske ute i havgapet.

Dere bestemmer. Vi fikser